NeGo Norge as

ALSIDENT SYSTEM 63

ALSIDENT SYSTEM - 63

Bruksområder:

ALSIDENT® SYSTEM 63 er beregnet for luftmengder mellom 60 -120 m3 /t. ALSIDENT® SYSTEM 63 brukes i mange forskjellige bransjer der det er behov for en kjemikaliebestandig sugearm, f.eks. i laboratorier, kjemisk industri, skoler, høyskoler og universiteter.

 

Tilpasset arbeidssituasjonen ALSIDENT® SYSTEM 63 er forberedt for rask montering med standard beslag for enten bord, vegg eller tak. Som standard er ALSIDENT® SYSTEM 63 tilgjengelig med bred utvalg av modeller som utfyller hverandre med en rekke bredder opp til 1500 mm. Valget av sugearm kan derfor helt tilpasset den enkeltes arbeidssituasjon.

Materiale:

ALSIDENT® SYSTEM 63 brukes i arbeidsområder hvor stiller spesielle krav til kjemikalie bestandighet som resultat type forurensning som skal fjernes, f.eks. kjemiske røyk. Derfor er rørene og skjøtene laget av hvit polypropylen (PP). For informasjon om motstand mot spesifikke kjemikalier, ta kontakt med oss. Enkel betjening ALSIDENT® SYSTEM 63 er lett å flytte og plassere under arbeidsprosessen og ALSIDENT® SYSTEM 63 er derfor spesielt egnet i bruksområder hvor det er behov for hyppig veksling mellom ulike arbeidsprosesser. ALSIDENT® SYSTEM 63 er preget av enhåndsbetjening.

Ta kontakt ved forespørsel.

Produsert i Danmark.

 

Spesial Løsninger

– med kort leveringstid I tillegg til vårt standard sortiment er vi leveringsdyktige spesial løsninger tilpasset kunde spesifikke behov. Vår teknisk avdeling er alltid behjelpelig med forslag til løsninger. Vi har kort leveringstid på våre produkter – også på spesial løsninger

 

 

Material
Rør – Ø63 mm Polypropylen (PP)
Led og Flenser Polypropylen (PP
Stag og Fjærer Rustfritt, Syrefast stål AISI316L
O-ring Polyetylen (PE)

Luftmengde:
Normal:
Minimum:
Maksimum:
.
90 m3/h
60 m3/h
120 m3/h
  
Lufttemperatur:
-15°C – +90°C
 
 
Materialer:
Rør:
Rørdiameter:
Led:
O-ring:
Flenser:
Lukke spjeld:
Skruer:
Stag:
Fjærer:
.
Polypropylen (PP)
Ø63 (utvendig)
Polypropylen (PP)
Polyetylen (PE)
Polypropylen (PP)
Polyetylen (PE)
Polypropylen (PP)
Syrefast rustfritt stål (AISI 316L)
Syrefast rustfritt stål (AISI 316L)

Teknisk dokumentasjon: